Over ons

Het zijn de servicedeskmedewerkers, chauffeurs en de aangesloten tandartspraktijken en de arabische tandarts (en)die het verlangen van onze patiënten, naar een mooi en gezond gebit, waarmaken. Zij vormen de essentie van onze dienst.
p

Over Radar Dental shuttle service: de specialist in Arabische tandheelkunde

Radar Dental Shuttle Service is een specialistisch bureau dat Arabisch, Dari en Perzische sprekende mensen helpt om naar een arabische of Iraanse en Afghaanse tandarts te gaan. Wij helpen u met het plannen van een afspraak; van het meedenken in uw wensen tot het doorsturen naar een Afghaanse-, Iraanse– en  Arabische tandartspraktijk bij u in de buurt. Daarnaast halen wij u op en wordt u tijdens de behandeling bijgestaan door een Nederlands-Arabisch, Nederlands- Afghaanse, Nederlands- Iraanse sprekende zorgverlener. We brengen we u vervolgens weer veilig thuis. Aan deze service zijn geen kosten verbonden en dat is uniek in Nederland! Klik hier voor de website Raderdental Dari Persian.  

over-ons-fadia-patient

Visie

U zult ervaren dat u als patiënt centraal staat! Wij hechten grote waarde aan uitstekende service en specialistische kennis met veel persoonlijke aandacht voor uw probleem.

Wij kunnen ons voorstellen dat het niet eenvoudig is om in het Nederlands, wat sterk verschilt met het Arabisch, Afghaans of Iraans te praten over uw tandheelkundige probleem. Daarom biedt Radar Dental Shuttle Service de ideale oplossing. Wij vinden goede communicatie tussen u en uw tandarts, waarbij u in uw eigen taal het probleem kan uitleggen, zeer belangrijk! Dat doen wij door u in het hele proces te begeleiden met behulp van een Nederlands-Arabisch, Nederlands- Iraanse en Nederlands- Afghaanse sprekende zorgverleners en ook dus Arabische- Afghaanse- en Iraanse tandarts(en).

i

Werkwijze

Nadat onze servicedeskmedewerker uw tandheelkundige probleem, en wensen, in kaart gebracht heeft, zal zij u advies geven en een afspraak met u inplannen. Ook zal zij kijken tot welk bedrag u verzekerd bent. De kosten zijn afhankelijk van het door de tandarts opgestelde behandelplan en noodzakelijke behandeling.

De praktijken uit onze tandartsketen zijn over heel Nederland verdeeld. Op deze wijze kunnen wij u naar de dichtstbijzijnde praktijk doorverwijzen. Wij halen u thuis op, brengen u vervolgens naar de tandartspraktijk voor een preventieve controle en / of tandheelkundige behandeling. Nadat u behandeld bent wordt u weer netjes thuis afgezet. Aan deze service zijn geen kosten verbonden en dat is uniek in Nederland!

sammah-arabische-tandarts

Team

Het zijn de servicedeskmedewerkers, chauffeurs en de aangesloten tandartspraktijken die het verlangen van onze patiënten, naar een mooi en gezond gebit, waarmaken. Zij vormen de essentie van onze dienst. Zonder hun harde werk en inzet zouden er honderden mensen niet geholpen kunnen worden. Onze dienst is zo uniek vanwege ons team, dat alles voor de patiënten waarmaakt.

Servicedeskmedewerkers

De servicedeskmedewerkers zijn gekwalificeerd en kunnen u zowel in het Arabisch, Dari, Perzische als in de Nederlandse taal te woord staan. Naar aanleiding van uw behandelwensen kunnen zij u van een deskundig en transparant advies voorzien. Ook zal de servicedeskmedewerker uw verzekering bekijken. De uiteindelijke kosten en behandeling bespreekt u met de tandarts. Onze servicemedewerkers kunnen alleen adviseren, de behandeling wordt beoordeeld door de tandarts. Ten slotte willen wij graag van u weten hoe tevreden u bent over onze dienstverlening.

De servicedeskmedewerkers zijn bereikbaar via ons directe Whatsapp icoon op deze pagina of telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09.30-17.00 op het telefoonnummer 0854867327 

iman-kindvriendelijke-tandarts-behandeling

Chauffeurs

Onze chauffeurs zijn dusdanig gekwalificeerd dat zij ten eerste minimaal vijf jaar in bezit van een rijbewijs zijn. Ten tweede houden zij zich aan de chauffeursetiquette. Ook beheersen zij zowel de Arabische-, Dari en Perzische als de Nederlandse taal en zijn zij communicatief vaardig. Het is niet toegestaan om tijdens het reizen met de Shuttle auto te eten of te roken. Het kan gebeuren dat er geen Arabisch, Dari en perzische sprekende tandarts beschikbaar is. Dan zullen zij uw behandelwensen zodanig vertalen, dat er sprake is van een juiste vertolking. De chauffeurs rijden van maandag t/m vrijdag van 08.30-19.00.

In verband met de corona maatregelen is het verplicht een mondkapje te dragen in de auto. U dient deze zelf mee te nemen en te dragen op de voorgeschreven manier. Dus over de mond en neus gedragen en niet onder de kin. Wij vervoeren geen personen zonder mondkapje. Wij zijn verplicht ons aan deze maatregelen te houden door de overheid. Overtredingen kunnen u een boete opleveren.

De tandartsen

De tandartsen in de praktijken zijn BIG geregistreerd, zijn dus bevoegd voor het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische -en acute behandelingen.

De tandartsen in de praktijken zijn BIG geregistreerd, zijn dus bevoegd voor het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische -en acute en implantologische behandelingen.

U kiest voor Radar Dental Shuttle service vanwege:

  • Gekwalificeerde Arabisch, Perzische, Dari en Nederlands sprekende: tandartsen, zorgverleners en servicedeskmedewerkers;
  • Gratis haal- en breng service tot aan de stoel met Arabisch, Dari en Perzische sprekende chauffeur;
  • Heldere communicatie en aandacht voor uw persoonlijke problemen, want wij spreken Arabisch, Dari, Perzisch en Nederlands!

Over ons

Radar Dental Shuttle Service is een specialistisch bureau dat Arabisch, Dari en Perzische sprekende mensen helpt om naar de tandarts te gaan. Wij helpen u met het plannen van een afspraak; van het meedenken in uw wensen tot het doorsturen naar een Dari, Perzische en Arabische tandartspraktijk bij u in de buurt.

KvK-nummer 36052043