Het Corona Virus

Met ingang van 20 april hebben wij de behandelingen, met inachtneming van uitgebreide voorzorg- en beschermingsmiddelen, weer hervat.

p

Het Corona Virus

 

Met ingang van 20 april hebben wij de behandelingen, met inachtneming van uitgebreide voorzorg- en beschermingsmiddelen, weer hervat.

Wij zullen contact met u opnemen voor het maken van een nieuwe afspraak indien uw afspraak in de afgelopen weken was afgezegd. U kunt ons natuurlijk ook bellen als u een afspraak wilt maken. Omdat wij nu veel afspraken moeten ‘inhalen’, zullen wij patiënten met een noodzaak als eerste benaderen voor een afspraak. Wij hopen op uw begrip indien uw preventieve controle daarom misschien nog even moet wachten.

Heeft u in de aankomende periode een afspraak staan en geen bericht gehad, dan vragen wij u om eerst contact met ons op te nemen. Mogelijk hebben wij u niet kunnen bereiken of wilt u zelf de afspraak verplaatsen.

Arabische-Tandarts-corona-virus
behandeling-corona-virus-arabische-tandarts

Welkom

Wij vinden het fijn u weer te kunnen verwelkomen in onze praktijk. Wij vragen u wel rekening te houden met het onderstaande, voor uw en onze veiligheid.
✅ Kom alléén naar uw afspraak. Overleg vooraf met de assistente als dit niet mogelijk is. Voor kinderen is 1 volwassene per kind toegestaan.
✅ Wij houden onze voordeur gesloten zolang de overheidsmaatregelen van kracht zijn. Wij zijn dus wél aanwezig en openen de deur als u een afspraak heeft. Het kan voorkomen dat wij u vragen buiten te wachten.
✅ Respecteer de 1,5 meter maatregel.
✅ Was uw handen en gebruik de desinfectie-gel in de wachtkamer.
✅ In verband met de extra hygiëne maatregelen is het toilet afgesloten.
✅ Na iedere behandeling wordt de behandelruimte gedesinfecteerd. Wij werken met een strakke agendaplanning.

❗️ Bij het niet of niet tijdig afzeggen van een afspraak brengen wij de gereserveerde tijd in rekening, met een minimumbedrag van € 20,-
❗️ Bent u te laat op de afspraak en komen wij daardoor in tijdgebrek voor de volgende patiënt dan wordt ook de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Tijdens de openingstijden zijn wij bereikbaar via 020 – 261 3689
Buiten openingstijden belt u met de Mondzorg Poli in het Amsterdam Slotervaart Ziekenhuis op nummer 020 – 723 48 48

De tandartsen

De tandartsen in de praktijken zijn BIG geregistreerd, zijn dus bevoegd voor het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische -en acute behandelingen.

De tandartsen in de praktijken zijn BIG geregistreerd, zijn dus bevoegd voor het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische -en acute en implantologische behandelingen.

U kiest voor Radar Dental Shuttle service vanwege:

  • Gekwalificeerde Arabisch en Nederlands sprekende: tandartsen, zorgverleners en servicedeskmedewerkers;
  • Gratis haal- en breng service tot aan de stoel met Arabisch sprekende chauffeur;
  • Heldere communicatie en aandacht voor uw persoonlijke problemen, want wij spreken Arabisch en Nederlands!

Over ons

Radar Dental Shuttle Service is een specialistisch bureau dat Arabisch sprekende mensen helpt om naar de tandarts te gaan. Wij helpen u met het plannen van een afspraak; van het meedenken in uw wensen tot het doorsturen naar een Arabische tandartspraktijk bij u in de buurt.

KvK-nummer 36052043